Juridische zekerheid voor u en uw bedrijf door het JuridischZeker abonnement van BAAK Juristen. Een kleine investering van € 50,00 exclusief btw per maand zorgt er al voor dat u zich bezig kan houden met uw kernwerkzaamheden en zelfs kan besparen op uw kosten. De ervaring leert namelijk dat u door advies vooraf problemen en hoge kosten achteraf kunt voorkomen. 

Met het JuridischZeker abonnement weet u precies waar u aan toe bent. Het is geen duur pakket waarbij u betaalt voor diensten waar u geen gebruik van maakt of een pakket met meerdere modules waar u uit kan kiezen. Het JuridischZeker abonnement bevat gewoon alles wat u als ondernemer nodig heeft voor een vaste prijs per maand. In de basis zijn de voordelen van het JuridischZeker abonnement het volgende:

  1. Tijdig juridisch advies inwinnen zodat problemen kunnen worden voorkomen.
  2. Ontstaan er wel problemen, dan heeft u er reeds alles aan gedaan om voor uw bedrijf een zo goed mogelijke positie te creëren. U heeft uw overeenkomsten en algemene voorwaarden laten screenen en u weet hoe u algemene voorwaarden moet hanteren.
  3. Het is schadebeperkend: wanneer u een verkeerde insteek heeft genomen bij een juridisch probleem kan dit veel schade veroorzaken en veel kosten met zich mee brengen.
  4. In het vervolg kunt u, door de korte lijnen en door meteen juridisch advies in te winnen, proberen te voorkomen dat een juridische probleem uitmondt in een gerechtelijke procedure.
  5. Ontkomt u niet aan een gerechtelijke procedure, dan staat uw huisjurist, die al vanaf het begin betrokken is bij de zaak, u bij tegen het scherpe uurtarief van € 110,00 exclusief 21% btw .
  6. Vooraf heeft u reeds in overleg met uw huisjurist de lijnen uitgezet. Daarom is de kans van slagen van een procedure groter geworden.

Wat valt onder het JuridischZeker abonnement?

Telefonisch antwoord op al uw juridische vragen

Geen drempel meer voor het inwinnen van juridisch advies. U kunt onbeperkt op een informele wijze uw vragen telefonisch, per email of Whatsapp voorleggen aan uw jurist. Eenvoudige vragen kunnen meteen of uiterlijk de volgende dag (wanneer er kort onderzoek gedaan moet worden) worden beantwoord. Dergelijke vragen vallen altijd onder het JuridischZeker abonnement. Bij zaken die meer diepgang vergen kan een jurist van BAAK Juristen u tegen het scherpe uurtarief adviseren.

Juridische quickscan van Nederlandse overeenkomsten

Het laten screenen van een overeenkomst kan veel problemen en hoge kosten voorkomen wanneer er achteraf toch een conflict ontstaat. BAAK Juristen wijst u bij een juridische quickscan op de juridische valkuilen in een overeenkomst en adviseert u, indien nodig, welke zaken aangepast moeten worden.

Juridische quickscan van uw algemene voorwaarden

Veel ondernemers onderschatten de juridische gevolgen van het niet/onjuist gebruiken van algemene voorwaarden of het gebruiken van verouderde of onvolledige algemene voorwaarden. Ook weet men vaak niet hoe en wanneer algemene voorwaarden van toepassing verklaard moeten worden. Dit kan grote gevolgen hebben wanneer uw klant niet betaalt of er een geschil ontstaat. BAAK Juristen adviseert u hierover, zodat u er zeker van bent dat u goede algemene voorwaarden hanteert en deze ook daadwerkelijk van toepassing zijn.

Juridische quickscan van uw offerte, factuur, herinnering en aanmaning

Ook de juridische gevolgen van de inhoud van een offerte wordt door velen miskend. Nadat een offerte akkoord wordt bevonden, is er feitelijk een overeenkomst ontstaan. Het is daarom van belang dat de inhoud van uw offerte en de verwijzing naar uw algemene voorwaarden juridisch goed in elkaar zitten. Daarnaast loopt elke ondernemer aan tegen moeilijk of niet betalende klanten. Doordat BAAK Juristen een quickscan van het gehele traject van offerte tot aanmaning uitvoert, zorgt u er voor dat door het toevoegen van de juiste voorwaarden in uw offerte en verwijzingen in uw herinneringen en aanmaningen, uw klant sneller betaalt.

Onbeperkte buitengerechtelijke incasso-ondersteuning

Mocht uw klant uiteindelijk na een herinnering en aanmaning uw factuur nog niet betalen zonder dat er (serieus) verweer wordt gevoerd, dan kunt u het incasseren hiervan aan BAAK Juristen uit handen geven. Het merendeel van deze incasso’s wordt uiteindelijk door BAAK Juristen in de buitengerechtelijke fase geïncasseerd. U betaalt hiervoor niets extra’s. Onze (buitengerechtelijke incasso)kosten verhalen wij namelijk op uw debiteur.

Werkzaamheden buiten het JuridischZeker abonnement voor het scherpe uurtarief

Wanneer bepaalde werkzaamheden buiten het JuridischZeker® abonnement vallen, worden deze uitgevoerd tegen het scherpe uurtarief van € 110,00 exclusief 21% BTW. Vaak is het maken van een vaste prijsafspraak ook mogelijk zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Interesse?

Wilt u een JuridischZeker abonnement afsluiten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Download de brochure

"Een geschil is vervelend maar soms niet te vermijden. Benjamin is eerlijk, kundig en transparant. Je gelooft en vertrouwd hem. Ik kon heel goed leven met de uitkomst in mijn zaak want ik wist dat Benjamin het maximale gedaan had."

Rob Oostman, vennoot bij Oostman & Tesselaar V.O.F.

"Een zakelijk geschil werd op een sportieve en constructieve wijze aangepakt waarbij gezegd moet worden; een man een man een woord een woord. Ondanks tegenslagen in zowel praktische zin als in de juridische strijd werd het traject volledig conform afspraak en budget tot het eind toe door Benjamin begeleid en afgerond."

Arnoud J. Jonker, directeur Policon Europe B.V.

"De facturen waar ik al maanden achteraan zat werden door BAAK Juristen binnen 2 weken geïncasseerd! Verder ervaar ik BAAK Juristen als kundig, betrouwbaar en betaalbaar. "

Henk Aalders, eigenaar Aalders Witgoedservice

"BAAK Juristen handelt snel en accuraat. Ik word goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en krijg goed advies over de mogelijkheden. Kortom; zeer tevreden!"

Rene Nieuwenhuis, eigenaar van Nextstep design

"Het persoonlijke contact is erg fijn. Ook de snelle en correcte afhandeling van diverse zaken zoals opstellen overeenkomsten en incasso ondersteuning bij openstaande facturen is erg prettig."

Aldert Rijpma, directeur Rijpma Automaterialen B.V.

Ik ben zeer tevreden over Benjamin zijn daadkracht en vlotte service!

Robert Kuipers, eigenaar Vulpunt Leeuwarden

Wilt u meer informatie over het JuridischZeker abonnement?

Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

 

Afspraak maken