“Juridisch, met de voeten in de klei”

Wij staan dicht bij de praktijk en weten dus hoe het in de praktijk werkt. Gezond verstand gebruiken en het praktische combineren met het juridische, dat is waar BAAK Juristen voor staat.

BAAK Juristen is een jong en modern juristenkantoor in Roden met jarenlange ervaring. De cliënten van BAAK Juristen bevinden zich voornamelijk in de drie Noordelijke provincies. Automotive, logistiek, bouw, groothandel, industrie en zakelijke dienstverlening: een greep uit de branches waar de cliënten van BAAK Juristen in opereren.

Wat kunt u van BAAK Juristen verwachten? 

Korte lijnen en informeel contact. Wij zullen uw vraag of zaak actief oppakken en ons hierin vastbijten. U hoeft niet achter ons aan te zitten omdat wij u constant op de hoogte houden en wij zullen u professioneel vertegenwoordigen.

Wij zijn laagdrempelig. De eerste bespreking is altijd gratis! Wanneer ergens kosten aan verbonden zitten dan hoort u dit van te voren en bent u vrij in uw keuze. Moet er onderzoek gedaan worden voordat er advies uitgebracht kan worden en brengt dit kosten met zich mee, vooraf wordt u hierover duidelijk geïnformeerd zodat u weet wat u kunt verwachten.

Uurtje factuurtje kan niet meer. Dit hoort u veel juridische dienstverleners zeggen maar er zijn er maar weinig die zich daadwerkelijk aan deze uitspraak houden. Wij hechten veel waarde aan een goede en langdurige klantrelatie. Dit is dan ook de reden dat wij onze vergoeding altijd in verhouding laten staan tot de zaak. Juridische ondersteuning moet binnen handbereik zijn.

Wij vinden vertrouwen belangrijk. Wij beseffen dat u uw zaken niet zomaar bij iemand wil neerleggen. Het is uw bedrijf, uw probleem kan verregaande gevolgen hebben wanneer deze niet goed wordt opgepakt. Maar vertrouwen is er niet zomaar, wij begrijpen dat u even wilt aftasten wie wij zijn. Breng daarom vrijblijvend een eenmalige proefincasso bij ons onder om kennis te maken met onze werkwijze. Gewoon even bellen met een vraag of een kop koffie (of thee) komen drinken om kennis te maken kan natuurlijk ook!

Praktisch(e oplossingen), daar houden wij van. Geen ellenlange en onbegrijpelijke verhalen maar duidelijk en resultaat gericht. Ons motto is niet voor niets: “Juridisch, met de voeten in de klei”. Uiteraard zijn wij juridisch goed onderlegd, maar we blijven met beide voeten op de grond staan en weten hoe het in de praktijk werkt. Dus geen (onbegrijpelijke) juridische taal wanneer dit niet nodig is. In veel zaken wordt onnodig geprocedeerd, terwijl deze in de buitengerechtelijke fase ook opgelost hadden kunnen worden. Blijkt echter dat een procedure wél noodzakelijk is, dan staan we u met onze ruime proceservaring bij.

Hoe pakt BAAK Juristen uw zaak op?

Vooraf maken we duidelijke afspraken over de aanpak van de zaak. Ook zal er, indien mogelijk, een inschatting gemaakt worden van het te verwachten resultaat. De zaak wordt in overleg met u behandeld, stukken worden eerst in concept aan u voorgelegd en u wordt steeds actief op de hoogte gehouden van het verloop van de zaak.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op

"Een geschil is vervelend maar soms niet te vermijden. Benjamin is eerlijk, kundig en transparant. Je gelooft en vertrouwd hem. Ik kon heel goed leven met de uitkomst in mijn zaak want ik wist dat Benjamin het maximale gedaan had."

Rob Oostman, vennoot bij Oostman & Tesselaar V.O.F.

"Een zakelijk geschil werd op een sportieve en constructieve wijze aangepakt waarbij gezegd moet worden; een man een man een woord een woord. Ondanks tegenslagen in zowel praktische zin als in de juridische strijd werd het traject volledig conform afspraak en budget tot het eind toe door Benjamin begeleid en afgerond."

Arnoud J. Jonker, directeur Policon Europe B.V.

"De facturen waar ik al maanden achteraan zat werden door BAAK Juristen binnen 2 weken geïncasseerd! Verder ervaar ik BAAK Juristen als kundig, betrouwbaar en betaalbaar. "

Henk Aalders, eigenaar Aalders Witgoedservice

"BAAK Juristen handelt snel en accuraat. Ik word goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en krijg goed advies over de mogelijkheden. Kortom; zeer tevreden!"

Rene Nieuwenhuis, eigenaar van Nextstep design

"Het persoonlijke contact is erg fijn. Ook de snelle en correcte afhandeling van diverse zaken zoals opstellen overeenkomsten en incasso ondersteuning bij openstaande facturen is erg prettig."

Aldert Rijpma, directeur Rijpma Automaterialen B.V.

Ik ben zeer tevreden over Benjamin zijn daadkracht en vlotte service!

Robert Kuipers, eigenaar Vulpunt Leeuwarden