Wij staan dicht bij de praktijk en weten dus hoe het in de praktijk werkt. Gezond verstand gebruiken en het praktische combineren met het juridische: dat is de werkwijze van BAAK Juristen. Van ons kunt u dan ook juridische bijstand verwachten waar u echt iets mee kunt. Geen theoretisch verhaal, maar bondige en praktische adviezen. 

Juridisch advies voor ondernemers

BAAK Juristen staat voornamelijk ZZP’ers en MKB’ers bij. Het geven van juridisch advies is één van de dagelijkse werkzaamheden van BAAK Juristen. Loopt u als ondernemer tegen een juridische vraagstuk aan, schroom niet om even te bellen. Het antwoord op uw vraag is wellicht simpeler dan u in eerste instantie verwacht had. BAAK Juristen geeft u telefonisch, per e-mail, via Whatsapp of in persoon juridisch advies in begrijpelijke taal.

Het eerste juridisch advies is gratis

Wij zijn laagdrempelig en het eerste advies is dan ook altijd gratis. Kom daarom gerust langs op ons kantoor in Roden. Op deze wijze kunt u ook met de persoon achter BAAK Juristen kennismaken.

Onbeperkt juridisch advies binnen het JuridischZeker abonnement

Heeft u vaker de behoefte aan juridisch advies, maar loopt u aan tegen de hoge kosten bij juristen of advocaten omdat de meter meteen begint te lopen? Wellicht is het JuridischZeker abonnement een uitkomst voor u. Binnen het JuridischZeker abonnement vallen tal van diensten waaronder ook onbeperkt antwoord op uw juridische vragen die u telefonisch, per e-mail of Whatsapp stelt.

"Een geschil is vervelend maar soms niet te vermijden. Benjamin is eerlijk, kundig en transparant. Je gelooft en vertrouwd hem. Ik kon heel goed leven met de uitkomst in mijn zaak want ik wist dat Benjamin het maximale gedaan had."

Rob Oostman, vennoot bij Oostman & Tesselaar V.O.F.

"Een zakelijk geschil werd op een sportieve en constructieve wijze aangepakt waarbij gezegd moet worden; een man een man een woord een woord. Ondanks tegenslagen in zowel praktische zin als in de juridische strijd werd het traject volledig conform afspraak en budget tot het eind toe door Benjamin begeleid en afgerond."

Arnoud J. Jonker, directeur Policon Europe B.V.

"De facturen waar ik al maanden achteraan zat werden door BAAK Juristen binnen 2 weken geïncasseerd! Verder ervaar ik BAAK Juristen als kundig, betrouwbaar en betaalbaar. "

Henk Aalders, eigenaar Aalders Witgoedservice

"BAAK Juristen handelt snel en accuraat. Ik word goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en krijg goed advies over de mogelijkheden. Kortom; zeer tevreden!"

Rene Nieuwenhuis, eigenaar van Nextstep design

"Het persoonlijke contact is erg fijn. Ook de snelle en correcte afhandeling van diverse zaken zoals opstellen overeenkomsten en incasso ondersteuning bij openstaande facturen is erg prettig."

Aldert Rijpma, directeur Rijpma Automaterialen B.V.

Ik ben zeer tevreden over Benjamin zijn daadkracht en vlotte service!

Robert Kuipers, eigenaar Vulpunt Leeuwarden

Heeft u juridisch advies nodig?

Het eerste advies is altijd gratis!

 

Juridisch adviesgesprek aanvragen