Van het screenen van een arbeidsovereenkomst tot het geven van juridisch advies bij een (dreigend) conflict met uw werknemer en het voeren van een kort geding, BAAK Juristen kan u bij elk onderdeel van het arbeidsrecht ondersteunen. 

Jurist bij opstellen arbeidsovereenkomst

Het belang van een (goede) arbeidsovereenkomst wordt vaak door werkgevers onderschat. De arbeidsovereenkomst vormt de basis voor uw juridische positie.

U zal zich derhalve onder andere moeten afvragen of u:
– een een arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd wil sluiten;
– een proeftijd in de arbeidsovereenkomst wil opnemen en of dit mogelijk is;
– een concurrentie- en/of relatiebeding in de arbeidsovereenkomst wil opnemen en of dit mogelijk is;
– een afwijkende opzegtermijn wil hanteren;
– onder een cao valt;
– een studiekostenbeding in de arbeidsovereenkomst wil opnemen;
– vaste of flexibele werktijden wil hanteren;
– etc.

Bij een arbeidsovereenkomst moet er derhalve over alle bepalingen en de mogelijke gevolgen daarvan worden nagedacht.  Uw jurist arbeidsrecht van BAAK Juristen kan u adviseren over de inhoud van arbeidsovereenkomst en kan deze ook voor u opstellen.

Beëindiging van de arbeidsovereenkomst

Het dienstverband met uw werknemer kan op verschillende manieren eindigen. Zo kunt u de arbeidsovereenkomst beëindigen met wederzijds goedvinden door middel van een beëindigingsovereenkomst (vaststellingsovereenkomst). Ook kan er een ontslagvergunning gevraagd worden via het UWV of bij de kantonrechter. Bij het beëindigen van het dienstverband moeten opzegtermijnen en andere formaliteiten in acht genomen worden. BAAK Juristen kan u hierover adviseren en een vaststellingsovereenkomst voor u opstellen.

JuridischZeker abonnement

Heeft u één of meerdere werknemers en vindt u het fijn om af en toe met een jurist te kunnen sparren hierover? Binnen het JuridischZeker abonnement valt onder andere onbeperkt juridisch advies en het screenen van Nederlandse overeenkomsten. Voor maar € 50,00 exclusief btw per maand kunt u onbeperkt advies inwinnen bij juridische vraagstukken met betrekking tot (onder andere) het arbeidsrecht en kunt u onbeperkt Nederlandse overeenkomsten door ons laten screenen. Daarnaast zijn er nog vele andere diensten die binnen het JuridischZeker abonnement vallen.

Meer informatie over het JuridischZeker abonnement vindt u hier. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

"Een geschil is vervelend maar soms niet te vermijden. Benjamin is eerlijk, kundig en transparant. Je gelooft en vertrouwd hem. Ik kon heel goed leven met de uitkomst in mijn zaak want ik wist dat Benjamin het maximale gedaan had."

Rob Oostman, vennoot bij Oostman & Tesselaar V.O.F.

"Een zakelijk geschil werd op een sportieve en constructieve wijze aangepakt waarbij gezegd moet worden; een man een man een woord een woord. Ondanks tegenslagen in zowel praktische zin als in de juridische strijd werd het traject volledig conform afspraak en budget tot het eind toe door Benjamin begeleid en afgerond."

Arnoud J. Jonker, directeur Policon Europe B.V.

"De facturen waar ik al maanden achteraan zat werden door BAAK Juristen binnen 2 weken geïncasseerd! Verder ervaar ik BAAK Juristen als kundig, betrouwbaar en betaalbaar. "

Henk Aalders, eigenaar Aalders Witgoedservice

"BAAK Juristen handelt snel en accuraat. Ik word goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en krijg goed advies over de mogelijkheden. Kortom; zeer tevreden!"

Rene Nieuwenhuis, eigenaar van Nextstep design

"Het persoonlijke contact is erg fijn. Ook de snelle en correcte afhandeling van diverse zaken zoals opstellen overeenkomsten en incasso ondersteuning bij openstaande facturen is erg prettig."

Aldert Rijpma, directeur Rijpma Automaterialen B.V.

Ik ben zeer tevreden over Benjamin zijn daadkracht en vlotte service!

Robert Kuipers, eigenaar Vulpunt Leeuwarden

Wordt uw factuur niet betaald?

Wij kunnen deze voor u incasseren!

 

Incasso indienen